Våfflor, pannkakor och en jobbig kamera.

I lördags på våffeldagen var tanken att det skulle inmundigas våfflor på Parkkafét men deras chokladbollar  och passionsläsk föll mer Ella i smaken.
Vafflor


Sedan firades det vidare med lite pannkakor under helgen. Något som Ella uppskattade mycket mer än den något skeptiska minen visar.
pannkakor

Och på grund av för litet minne i kameran så blev det inga bilder på diverse shoppingturer runt om i skåne, eller alla de hundratalet konstverk som producerades i helgen.

Music for the masses

Idag var det dags att visa var skåpet ska stå.
Ella satte ett par snabba remixer och gick sedan vidare och producerade klart ett par nya tolvor som kommer släppas i japan till sommaren. Däremellan blev det lite samarbete med Ralf Hütter inför hans stundande soloplatta.
Spelar1
Spelar2
Spelar3

Köksvernissage och hamburgerbad


Dagen inledes hårt med att ett antal hyllor som satts upp medan Ella var på dagis skulle fyllas med allt småpynt som låg runtomkring i lägenheten. Sedan målades det  och senare hade vi vernissage på kylskåpet. Bubblig dricka och små salta kex var utlovat men dom hade Ella redan smaskat i sig tidigare under dagen.
matbild

Efter den enorm välbesökta och hyllade utställningen var det dags att frossa i lite amerikansk kultur. Hamburgare och skräptecknat framför TVn.  Och eftersom Ella har en tendens att gnugga in ansiktet i ketchup så fort det är möjligt var det snart dags för badkaret, där hon lärde sin plastgroda kräkas vatten. Men det blir det ingen bild på för det såg för groteskt ut.
badbild

Lättare snickeriarbete och grovjobbarmiddag

Idag hjälpte Ella till att sätta upp en ny lampa i hennes rum. Givetvis fick motivet bli Nalle Puh.
61563-3

Efter så pass hårt arbete sitter det alltid fint med lite hederlig grovjobbarmiddag. Och i brist på svål och ister så fick det duga med potatismos och (vegetariska) köttbullar.
61563-4


Och nu vankas myskväll framför TV.n med någon liten smaskig överraskning möjligtvis.Dagisracing och überfika

Idag visade Ella hur man snabbast kör sönder dagis gröna traktor. Efter diverse hårnålskurvor i kapprummet kraschade hon mot en av fröknarnas ben i köket. Som tur var lyckades både pappa och Ella avvika från brottsplatsen innan polis anlände.
Dagisracing

Sedan var det dags för löjligt kakbemängd fika hos Lava. 
3 sorters mumskakor, kaffe och saft och glass intogs tills båda barnen sprang och jagade varandra med socker rinnande ur öronen.
überfika

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!